Botanische (aquarel)illustratie – 15 juni 2018 van 9:30 tot 12:30 – workshop

Rachel Sutherland werkt al 35 jaar als landschapsschilder en botanisch illustrator. Ze volgde een opleiding aan het Gloucestershire College of Art (BA) en aan de University of University (Masters in Landscape Architecture) en werkte in tropische tuinen die open waren voor het publiek. Ze geeft een korte introductie in de geschiedenis van het botanisch illustreren en toont het werk van (voornamelijk) vrouwen die zich specialiseren in deze discipline. Na deze korte introductie ga je zelf aan de slag. Je brengt zelf één of meerdere bloemen mee die je graag ziet. Je maakt een tekening en werkt met aquarel. Omat we werken met een kleine groep is indiviuele begeleiding mogelijk.

Datum: vrijdag 15 juni van 9:30 tot 12:30 uur
Locatie: ART10, Peperstraat 12 Tienen
Begeleiding: Rachel Sutherland
Zelf meebrengen: aquarelverf, penseel, potlood, pen, papier, schetsboek, je favoriete bloem(en).

Inschrijven kan door het storten van € 35 op rekeningnummer  BE 52 1030 5242 2609 van ART10 met vermelding van je naam en workshop. Mail je naam, email en telefoon naar info@art10.be of gebruik het formulier op de website.

We behandelen de inschrijvingen in volgorde van betalen. Schrijf snel in want we werken met een kleine groep (max. 6 deelnemers). Uw gegevens worden verwerkt conform met ons privacybeleid.